Zastrešenie kruhového/nadzemného bazéna

Kúpili ste si kruhový bazén, ktorý Vám dobre slúži, no využívať ho môžete iba v lete. Nehovoriac o neustálom odstraňovaní nečistôt z bazéna, ako sú listy. Všetky tieto problémy Vám vyrieši prekrytie bazéna. Váš kruhový bazén dostane úplne nový rozmer a využívať ho budete môcť pohodlne od mája do októbra (otužilci ešte dlhšie). Všetky výhody zastrešenia bazéna nájdete v našom článku 7 dôvodov prečo sa oplatí investovať do zastrešenia bazéna.

Ako zastrešiť kruhový bazén?

Väčšine ľudí napadne pri kruhovom bazéne kupolový tvar prekrytia. Kupolové zastrešenie na kruhový bazén je jedna z možností. Takéto prekrytie vyrobiť vieme a viacero takýchto typov sme počas našej dlhoročnej pôsobnosti v oblasti zastrešení bazénov namontovali.

Toto prekrytie Vám však neodporúčame. Jeho veľkou nevýhodou je vysoká cena, kvôli časovej a technickej náročnosti výroby.

V prípade, že máte kruhový bazén, Vám odporúčame zvoliť model zastrešenia Klasik. Toto prekrytie bazéna, je cenovo najdostupnejšie z našej ponuky a perfektne Vám splní účel. Vôbec sa nebojte toho, že zastrešenie nebude úplne kopírovať bazén, extra miesto v zastrešení určite využijete či už na odloženie vecí na kúpanie, ako sú osušky alebo na uskladnenie kvetov v zimnom období. Samozrejme, si môžete vybrať aj akýkoľvek iný typ prekrytia bazéna, všetky naše modely Vám odporúčame viac ako kupolové prekrytie, najmä kvôli vysokej cene. V prípade, že Vám vyššia cena neprekáža a chcete kupolové zastrešenie bazéna aj tak, ozvite sa. Vyrobiť vieme všetko.

Ako zastrešiť nadzemný bazén ?

Ak máte bazén zapustený do zeme iba čiastočne, a teda trčí zo zeme. Či už ide o kruhový, oválny alebo obdĺžnikový tvar. Všetky naše zastrešenia vyrábame na mieru, a tak vieme zabezpečiť maximálne splnenie akýchkoľvek špecifických požiadaviek.

Odsúvanie zastrešenia bazéna pri nadzemnom bazéne je zabezpečené výklopkou v čele zastrešenia, kde sa predná alebo zadná časť prekrytia vyklopí nad úroveň bazéna, a tak je zabezpečené jeho bezproblémové odsúvanie.